Brendu į pievą.../I'm wading into the meadow...

Brendu į pievą... O čia tiek augimo, žydėjimo, brendimo, siūbavimo, kvepėjimo, dalinimosi, byrėjimo. Užburia. Įkvepia. Pastūmėja. Priverčia įsiklausyti. Leidžia užsimiršti. Sveikas, žmogau, užklydęs į mano pievą...


I’m wading into the meadow....what growth, blooming, ripening, swaying, breathing, sharing, and spin offs to be found! It enchants. It inspires. It pushes you forward, forces you to listen, allows you to forget. Greetings, to you, who stumbled upon my meadow....







Gardumas neišpasakytas!/Good food!
















Kasdieninis Pyragas
White Bread


Voveruškos visai ne voveruškos
Full of nothing...

Mano duonelė
My bread
Spanguolių žele-puikus pagardas prie visokiausių mėsyčių. 2011 Kalėdos
Cranberry jello is the best with the meat...Christmas 2011
Į namus parkeliavo ne tik duonos raugas, bet ir kefyro "bacila". Vykusi tokia. Darbą atliekanti visu  100-tu procentų.Iš tokio gero kefyro galima gauti fantastinę varškę.
Home made buttermilk. Don't like it? Sorry...Next step after buttermilk-homemade cottage cheese.




Arba galima ir šaunų baltą varškės sūrį suslėgti.
This white pressed cottage cheese made form the same buttermilk. Hm....




Skaniausia tokį sūrį ragauti užgeriant balta kava iš sesės dovanoto puodelio.
The best way to eat this pressed cheese is with white coffee from my sister's gift-ceramic mug.